ROMÂNI EXTRĂDAŢI

La data de 12 iunie a.c., lucrători ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională vor realiza extrădarea şi aducerea în România, pe Aeroportul Internaţional ,,Henri Coandă”- Bucureşti, a 6 cetăţeni români . Astfel :

- de la Atena va fi extrădat la ora 11.55 numitul:
? BURTEA COSMIN FLORIAN, de 23 de ani, din com. Floreşti, jud. Mehedinţi, împotriva căruia Judecătoria Strehaia a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

- de la Milano va fi extrădat la ora 14.55 numitul:
? BUJOACĂ IONEL, de 23 de ani, din Craiova, jud. Dolj, împotriva căruia Judecătoria Craiova a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

- de la Madrid va fi extrădat la ora 17.45 numitul:
? TELIBAŞA RAUL IONUŢ, de 26 de ani, din Buzău, jud. Buzău, împotriva căruia Judecătoria Buzău a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

- de la Sofia va fi extrădat la ora 18.25 numitul:
? ŞFAIŢER IOAN, de 30 de ani, din com. Corni, jud. Botoşani, împotriva căruia Tribunalul Botoşani a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de ultraj şi loviri sau alte violenţe.

- de la Roma va fi extrădat la ora 21.55 numitul:
? MARCU PETRU, de 29 de ani, din com. Umbrăreşti, jud. Galaţi, împotriva căruia Tribunalul Galaţi a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

- de la Sofia va fi transferat la ora 18.25 numitul:
? ANICHITI CEZAR GABRIEL, de 27 de ani, din Bucureşti, în vederea continuării executării unei pedepse cu închisoarea de 12 ani, pronunţată de autorităţile judiciare bulgare, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunilor de omor deosebit de grav şi violare de domiciliu.